Stappen voor het afkoppelen van regenwater – dit moet u weten

Maakt u de keuze om uw regenwater af te koppelen, dan zijn de stappen die u zet belangrijk voor een optimale uitvoering van uw nieuwe regenwatersysteem. Van het in kaart brengen van uw (tuin)situatie tot de keuze voor extra’s om het hemelwater optimaal te infiltreren. We geven u antwoord op de meeste gestelde en belangrijkste vragen over de Regenwaterafkoppeling. Zodat u straks binnen elke stap van het proces de beste keuzes maakt.

Stap 1: intakeformulier

Vraag via ons intakeformulier onze checklist aan. Door deze in te vullen krijgen wij een duidelijk beeld van uw (woon)situatie. Is er bijvoorbeeld veel bestrating of zijn er veel boomwortels? Welke deel van de tuin wilt u graag bewateren met ons systeem? Op basis van de  antwoorden stellen wij een plan van aanpak, planning en factuur op. Na een aanbetaling gaan we aan de slag met de regenwaterafkoppeling!

Stap 2: Planning

We maken een duidelijke planning voor u, waarin we omschrijven wanneer we de werkzaamheden uitvoeren en wanneer de Regenwaterafkoppeling wordt geplaatst. Ook extra wensen, zoals de regenton, kunnen worden aangegeven. Op die manier weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Stap 3: Uitvoering

We komen op de afgesproken dag en tijd bij u langs om de Regenwaterafkoppeling te installeren. Hierin worden de wensen uit stap 2 meegenomen. We geven uitleg over het systeem en laten u de details zien.

Stap 4: Afronding

In de laatste fase betaalt u de restfactuur en de Regenwaterafkoppeling doet zijn werk.